Terug

OVER GECONCENTREERDE PARFUM OLIE

OVER GECONCENTREERDE PARFUM OLIE

Hier Lees je hoe je de sterk geconcentreerde Parfum Olie van Swiss Arabian kunt gebruiken.

Hoe dien je geconcentreerde parfum oliën gebruiken?

Parfums zijn de perfecte manier om je schoonheidsroutine te personaliseren. Van de kenmerkende geur die je dagelijks draagt ​​tot de geur die je kiest voor speciale gelegenheden of een romantische avond met degene van wie je houdt.

De meesten van ons zijn bekend met op alcohol gebaseerde eau de parfum-sprays, dus u vraagt ​​zich misschien af ​​wat uw nieuwe Zwitsers-Arabische geconcentreerde parfumolie uniek maakt?

Als je eenmaal de overstap naar een CPO hebt gemaakt, ga je nooit meer terug! Eau de parfums bevatten alcohol om de geur te helpen opstijgen en uit je huid te verspreiden, maar het zorgt er ook voor dat het sneller verdampt.

Parfum oliën zijn geconcentreerd en kunnen veel langer meegaan omdat ze geen alcohol bevatten.

Ze zijn zo intens dat een klein flesje meerdere maanden mee kan gaan!

Zoals we graag zeggen, gaan sommige geuren de hele dag mee en blijven andere voor altijd bij je! Je parfumolie wordt snel je kenmerkende geur.

Dep een paar druppels op je pols, achter je oren en al je andere hartslagpunten. Onthoud: hartslagpunten zijn de warmste punten op je lichaam, dus als je olie op deze punten aanbrengt, blijft de geur langer hangen en meer verspreiden. Laat het 5 minuten staan ​​om de aromaten te laten bloeien.

Bekijk onze collecties parfumolie! Vanwege hun therapeutische waarde worden oliën geclassificeerd op basis van hun vermogen om het lichaam te verwarmen of te koelen. Dus je kunt de jouwe ook kiezen op basis van het seizoen.

Het is het beste om er een te kiezen die is gemaakt van ingrediënten die de lichaamstemperatuur verlagen, zoals jasmijn, roos en sandelhout voor de zomer, en zwaardere, warmere ingrediënten zoals oudh of amber voor de winter.

EEN INTIEME GEUR Als je van parfum houdt, maar niet wilt dat je geur om je heen verspreidt of een zwaar spoor achterlaat terwijl je je dag doorbrengt, zijn CPO's een betere keuze.

Als olie verdampt het niet op dezelfde manier in de lucht als sprays op alcoholbasis, maar blijft het dicht bij je huid. Hoewel u van uw geur kunt genieten, merken de mensen om u heen uw geur misschien niet op, tenzij ze van dichtbij en persoonlijk zijn.

Dit maakt je nieuwe geur tot een intieme optie die je zowel voor jezelf als voor je date night-geur kunt kiezen. Het betekent ook dat u uw geur gemakkelijk kunt dragen in beroepen waar zware parfums worden afgeraden.

EEN DEEL VAN DE CULTUUR In de Arabische wereld is het gebruik van alcoholvrije aromatische oliën niet alleen een finishing touch voor de ochtendgarderobe, maar een essentieel onderdeel van het leven en de religie.

Ter voorbereiding op haar bruiloft wordt de bruid van top tot teen ondergedompeld in allerlei parfumoliën, met name op musk gebaseerde oliën.

Deze aromatische melanges gewonnen uit natuurlijke ingrediënten zoals bloemblaadjes, musk, amber, saffraan, oudh Women, sandelhout en henna zijn een integraal onderdeel van onze cultuur. 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Swiss Arabian 9.8 / 10 - 558 Reviews @ Webwinkel Keur